Over Boers

Boers Advocatuur is een jong en ambitieus kantoor in ‘s-Gravenzande (gemeente Westland), geleid door mr. M.J. (Marieke) Boers. Zij is in 2005 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Al tijdens haar studie was zij werkzaam voor Van Vliet & Elshof Advocaten (nu: CEES Advocaten). Eerst als juridisch medewerker, na het behalen van haar meestertitel nog anderhalf jaar als advocaat, curator en bewindvoerder. In 2007 stapte zij over naar Everts Vogelaar Spijer Advocaten, een kantoor in het voor haar vertrouwde Westland. Bij dit advocatenkantoor stond zij zes jaar lang cliĆ«nten uit de regio Haaglanden bij, met name op het gebied van strafrecht, personen- en familierecht (echtscheiding, gezag, omgang, alimentatie, etc.), faillissementsrecht en huurrecht. Op 1 januari 2013 is mr. M.J. Boers met veel enthousiasme haar eigen praktijk begonnen in Wateringse Veld. Na twee mooie jaren is Boers Advocatuur verhuisd naar ‘s-Gravenzande. Het kantoor is gevestigd aan Nerts 1 te ‘s-Gravenzande. Als specialist op het gebied van personen- en familierecht bent u bij mr. Boers in uitstekende handen. Ook als mediator kan zij deskundig het echtscheidingsproces begeleiden. In 2017 heeft Marieke Boers de specialisatie-opleiding van de vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators cum laude afgerond. Meer informatie over de vFAS kunt u vinden op www.verenigingfas.nl en www.verder-online.nl.

mr. Boers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en familierecht
– Jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.